I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, July 24, 2014

Dihujani Dengan Komen Oleh "Anonymous"

Akibat penukaran setting untuk bahagian comment, kini bahagian comment di blog saya dihujani dengan komen-komen oleh Anonymous, yang juga bermaksud spam. Jenuhlah nak delete satu persatu komen Anonymous tu.


Jadi saya tukar semula kepada setting yang asal. Harap-harap selepas ni takde lagi komen daripada Anonymous / spam itu.

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

la ye ke cian sis
kalau komen membina x pe kan

ros_reeza said...

yup, memang banyak komen dari anonymous kalau tak ditapis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *