I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, July 22, 2014

CPUV #18 Old Town True White Coffee

Ini cerita bulan lepas tapi sekarang baru sempat nak cerita. Punyelah lama kan, hehe...


Terima kasih Nuffnang dan Old Town True White Coffee sebab sudi memilih blog saya untuk menyiarkan iklan mereka kali ini. Memang sesuai sangatlah tu, sebab saya sendiri memang suka pergi makan kat Old Town. First time saya pergi ialah kat Old Town di Giant Plentong. Masa tu tengok menunya, semua sedap-sedap sampai tak tau nak order yang mana satu.


Then panggillah pelayan nya. Dia serve kitorang baik sangat. Siap cadangkan menu apa yang hot kat sini yang sesuai dengan apa yang kita nak. Saya order Nasi Lemak Sotong, fuh memang meriah pinggan nasi lemak tu. Meriah dan sedap!!! Terus jadi my faveret. Yang Haziq pulak, suka makan mee sup dia. Actually kat sini, ada macam-macam jenis mee dan sup tau. Korang mesti cuba!


Yang coffeenya pulak, saya tak pernah cuba tapi suami dah cuba, dia memang suka. Kalau korang nak tau apa yang ditawarkan dalam iklan Old Town True White Coffee kali ni, jangan lupa klik iklannya di blog saya ya.


p/s : dah rasa nak makan nasi lemak sotong pulak!

8 comments:

Asha Lya said...

Lya pernah juga mkn kat Cna blh thn juga menu ya kan

Nurzakiah Hanum said...

JOM CLIK

Norliza Romizi said...

macam mana nak buat iklan-iklan mcm ni yer?

Mar Mansor said...

tahniah..nampak dah iklan tu..

Normi Nieza said...

tahniah..:)

adianiez AIDA said...

best makanan di otwc ni. aida selalu gi jugak bwk anak-anak dinner :-)
and tahniah ye...

Norliza Romizi said...

liza dh daftar dah. liza tgk earning tu ala ciput je baru rm 2 hahahaha. dari tahun lepas banyak tu jugak..

ros_reeza said...

selalu jugak makan kat old town.. hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *