I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, July 7, 2014

CPUV #17 Ikea - June Sales Campaign

Waaaa weeee junior juice!!


Cek akaun Nuffnang, dapat lagi cpuv baru. Syukur alhamdulillah. Setakat ni kesemua cpuv sudahpun dikreditkan, kecuali cpuv #16 masih setia diiklankan di blog saya.


Cpuv kali ini namanya Ikea - June Sale Campaign. Sesuai sangatlah dengan musim nak raya riang ria ni, Ikea pun teruslah buat sale. Kalau ikutkan hati ni, setiap kali tengok katalog Ikea yang tebal full colour tu, memang rasa nak borong semua sebab harganya memang cantik plus design barang-barang memang kreatif sangat-sangat.


Siap berangan-angan, bilalah Ikea ni nak bukak branch kat JB kan? Kadang-kadang rasa jeles bebenor nengok kengkawan yang rajin shopping kat Ikea di KL sana tu. Saya baru je terjah website Ikea, hah tu dia, jatuh cinta lagi, lagi-lagi ku jatuh cinta, harus bagaimana? Saya nak shopping kat Ikeaaaaaaaaaaaa.......


Jadi kalau nak tau ape yang Ikea offer untuk sale kali ni, pastikan korang klik iklan Ikea kat blog saya ni tau!

4 comments:

Asha Lya said...

Syukur murah rezeki akak

awanungu said...

kann. bila lah ikea nak bukak kat JB. Dulu heboh org ckp nak bukak sebelah Jusco Tebrau. Sampai skrg tak nampak bayang. Saya rindu meatball ikea hihihi

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah

shidasyakirin said...

suka tengok brg2 ikea..creative.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *