I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, June 24, 2014

CPUV #15 Bulgogi Brothers Korean Burgers & CPUV #16 Invest Smart Campaign

Alhamdulillah. Rezeki. Rezeki.


Kali ni terpilih lagi untuk menyiarkan iklan daripada Bulgogi Brother Korean Burgers. Ari tu ada baca kat blog Beautifulnara.com, rupanya burger ni ialah resepi Korea punya. Yang heran bila sekali tengok tu, roti burgernya kaler hitam / gelap gitu. Biar betul. Niat di hati ingin mencuba tapi apakan daya, Korean Burgers ni kat KL sana. Kalau berminat nak tau apa yang ditawarkan oleh Bulgogi Brother Korean Burgers ni, bolehlah klik iklan tu ye.


CPUV seterusnya pulak namanya Invest Smart Campaign. Setakat ni, saya sendiri belum ternampak lagi iklan ni disiarkan di blog saya. Mungkin ia tersiar waktu saya tak online kot. Pape pun, if korang nak tau lebih lanjut tentang cpuv ni, jemputlah klik iklan-iklan yang disiarkan ye.


p/s : Bilakah agaknya Nuffnang nak bagi lagi sponsored post kat saya? :)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

Mar Mansor said...

tahniah..singgah sini

Zech Cross said...

kalau ajak laki aku try mesti dia tak nak.. T_T

Rai

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah, murah rezeki dapat CPUV

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *