I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, June 12, 2014

CPUV #12 Petronas Primex 95 & CPUV #13 Huawei Ascend P7

Dalam rasa terkilan tak dishortlistedkan untuk Nuffnang event di kilang Mamee kat Melaka sana, apapun bersyukur kerana rezeki cpuv sentiasa ada. Yang terbaru ialah cpuv #12 daripada Petronas Primex 95 dan cpuv #13 Huawei Ascend P7. Minggu ni baru start on-going kat blog saya. Harap-harap kali ni lebih lama iklan-iklan ini disiarkan di blog saya. In shaa Allah. :)


Perkembangan terbaru saya, ok badan saya agak mengembang sekarang ini. Hahaha.. Rasanya ini takde kaitan kot dengan faktor masih bf Aimi. Saya sendiri rasa yang saya sangat suka makan, dan suka makan banyak. Suami pun naik risau tengok isterinya sungguh berselera makan ni. Oh ya, jangan pulak korang teka saya sudah berbadan dua ye. Tidak, tidak, belum masanya lagi. Hahaha..


Selera makan ni membuatkan perkembangan badan saya meningkat dengan begitu ketara. Sebab tu sekarang malas nak amik gambar full, cukupla bahagian badan ke atas je. Hahahaha. Tapi pepun, saya tetap menikmati setiap saat yang saya lalui ketika ini.


Haaa, nak bagitau korang, Aimi dah pandai berjalan tau! Pada usia 1 tahun 4 bulan, akhirnya Aimi dapat berjalan lancar tanpa perlu dipimpin lagi. Agak lambat berbanding abang Haziq, tapi takpelah. Kadang-kadang geli hati tengok Aimi, terketar-ketar jugak dia masa nak berjalan, tapi dia tetap kuat semangat nak berjalan. Mama so proud of you Aimi sayang! Sekarang kerjanya asyik nak berjalan aje. Kejap ke bilik, kejap ke dapur, kejap ke ruang tamu, kejap nak naik tangga. Saya langsung tak boleh leka.


Banyak sungguh perkara dan pengalaman baru yang saya sudah lalui dan sedang lalui. Tak sabar nak kongsikan di blog ini. Dari satu segi, saya bersyukur sebab saya dah pun mula menulis di blog. Moga-moga apa yang saya tulis di sini memberi manfaat untuk diri saya dan sesiapa jua yang membacanya. Mana yang baik tu, korang jadikan tauladan, mana yang buruk-buruk di blog ini, abaikan saja. Anggaplah ia sekadar coretan dari hati saya pada masa ia ditulis.


Sehingga kita berjumpa lagi!

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

MAT NOR said...

tahniah, saya pun dapat CPUV ni

Mar Mansor said...

next time nuffnang akan masukkan blog uni dalam senarai nanti..
tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *