I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, June 5, 2014

CPUV #11 Sanofi Lactacyd

Tadi tengok akaun Nuffnang. Cpuv Sanofi Lactacyd yang mula diiklankan di blog ini pada bulan Mei 2014, sudahpun dikreditkan ke dalam akaun. Alhamdulillah.


Maka dengan itu bermakna, tamat sudah cpuv yang on-going buat masa ini. Harap-harap bulan Jun yang masih lagi di awal bulan ni akan menambahkan lagi rezeki iklan untuk saya. Amin Ya Rabbal Alamin.


Oh ya, semalam dapat emel Payment Advice dari HSBC. Cek dari Nuffnang sudah on the way nampaknya. :)


p/s : Nak tau macamana cara untuk menjana pendapatan melalui pengiklanan Nuffnang? E-mail kat saya ye, z.munirah@gmail.com. Kita cerita panjang kat emel ya. :)

5 comments:

Mar Mansor said...

wah dah dikreditkan..tahniah2..leh belanja kepsi

nana kimie said...

alhamdulillah...tahniah akak!=)

MAT NOR said...

wow bestnya. tahniah, murah rezeki

Hafiza AizZawa said...

tahniah kak.. boleh la belanje saya..

Rai Ourkizuna said...

aku pun harap ada cpuv baru lagi.. semua dah kredit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *