I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, May 26, 2014

Tentang Saya dan Kehidupan Saya

Fuh, tajuk tak agak-agak kan.


Sebenarnya tak tau nak letak tajuk apa yang sesuai, tapi banyak benda nak ditulis.


Macam biasa, bila keadaan tak mengizinkan untuk bercerita banyak kat blog, haruslah saya buat ringkasan.


Ini antara benda yang saya nak cerita kat blog. Saya buat dalam bentuk point-point ya.


1 - Scaling dan tampal gigi
2 - Pertama kali jadi sponsor
3 - Mother's Day
4 - Bila suami menang lucky draw
5 - Serunding daging hitam manis
6 - Repair external hard disk
7 - Bila suami dan ibu memberi restu
8 - Sakit - ada orang tak suka
9 - Teacher's Day tadika Haziq
10 - Terasa normal akhirnya
11 - Peranakan - asyik jatuh je kerjanya
12 - Open day tadika Haziq
13 - Aimi little princess full of love


Fuh, banyak kan. Boleh kejar ke nak buat entry setiap satu? Harus boleh! Seminggu tergendala update blog akibat beberapa faktor. Antaranya sebab external hard disk rosak. Gambar semua hilang. Update blog ni kalau takde gambar ibarat masak tak letak garam (err... bole ke cakap camni?)


Pada semua yang dah drop a a comment / drop many-many comment, saya akan publish satu persatu dan blogwalking ke blog korang ye.


p/s : Hidup cuma sekali. Buatlah perkara yang baik-baik sahaja. Tak usahlah buat benda yang memudaratkan diri sendiri, apatah lagi yang memudaratkan orang lain! Allah Maha Melihat, Allah Maha Mengetahui. Hanya kepada Allah tempatku berserah...

3 comments:

Hafiza AizZawa said...

banyaknye perkara nak diselesaikan.. harap semua berjalan lancar..

Mar Mansor said...

take ur time..banyak senarai tu..

Asha Lya said...

banyaknya list akak..ermmm lya pun dah nak cuti pjg nie.:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *