I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, May 21, 2014

Rindu Sangat Nak Update Blog

Rindunya nak update blog. Bila kat rumah, hanya mampu tengok laptop kesayangan tersimpan rapi dalam sleeve case nya, tak berkesempatan nak on kan dia. Ada banyak hal yang berlaku sejak akhir-akhir ini, ada yang baik dan ada juga yang tak berapa baik, yang kesemuanya menuntut perhatian saya.


Namun di sebalik kesibukan saya sehari-hari yang tak pernah ada habisnya, saya bersyukur. Bersyukur sebab saya sibuk. Kesibukan ni menjadikan saya harus bijak menggunakan masa sebaik-baiknya.


Banyak benda yang saya nak cerita sebenarnya, yang ingin saya abadikan di blog kesayangan saya ini, sebagai tanda inilah perjalanan kehidupan saya, untuk saya baca semula di kemudian hari. Saya sedang mencari ruang dan masa di rumah untuk update blog, pastinya saya takkan update blog di ofis kerana waktu di ofis ialah untuk buat kerja ofis.


Saya rindu nak blogwalking ke blog rakan-rakan, nak tau juga apa perkembangan terkini masing-masing. Saya juga lihat follower sudah bertambah sedikit, tapi belum sempat nak blogwalking ke blog mereka. Sabar ya. Pada yang rajin menulis komen, terima kasih sangat-sangat, saya sangat menghargai masa yang anda luangkan untuk membaca blog dan menulis komen di blog saya.


p/s : Hargailah kehidupan yang kita ada. Hargailah setiap saat yang kita ada. ^_^

3 comments:

Mar Mansor said...

biasa saya update memalam lepas ank tido..wat schedule..so bw time keje kalo sempat..ilangkan stress..

Kakzakie said...

Kakak pun sejak minggu lepas banyak hal yg agak ada kekangan utk berblog. Banyak yg kena kejar..

So.. setelkan dulu yg penting, kerana kakak rasa sebagai blogger semua sedia maklum..

mamawana said...

Assalamualaikum

Salam Sweetie. Cantik sesangat foto family atas tu... All the best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *