I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, May 16, 2014

Kek Roll Di Dalamnya Ada Coklat



Topik makan lagi. Hehehe...


Sape suka makan kek dan suka makan coklat, harus try kek roll yang di dalamnya ada coklat ni. Tengok je gambar kat atas, terliur kan kan kan?


Harganya RM35 untuk satu roll, bagi berat plus minus 500 gram.
Kecuali ferrero rocher tu, harganya RM40 untuk satu roll, berat pun sama plus minus 500 gram.


Untuk masa terhad, tempahan dibuka sekarang hingga hari Isnin  (19/05/2014). Terhad hanya untuk pick up point di Tesco Seri Alam, Johor. Tarikh untuk pick up lebih kurang hari Khamis atau Jumaat (22-23/05/2014).


Kek ni bukan saya yang buat tau. Saya tolong kawan ni. Sapa yang nak cuba, boleh emel saya di z.munirah@gmail.com atau sms/whatsapp 019-7531258.

5 comments:

Norliza Romizi said...

terliur!!!

Mar Mansor said...

nampak sangat sedap..

Hafiza AizZawa said...

kreatif kan.. mmg suke sangat kek roll.. ader coklat pula tu..

Nor Salmi said...

Terliur juga..
Salam perkenalan.

Rai Ourkizuna said...

perghh.. menarik gila..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *