I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, May 5, 2014

CPUV #10 Vanish's Tip Exchange

Hampir seminggu tak sempat nak update blog. Bila cek Nuffnang hari ni, tengok ada dapat cpuv baru iaitu Vanish's Tip Exchange. Terkejut plus seronok.


Pastu tengok lagi, cpuv Uniten Awareness dah pun dikreditkan ke akaun Nuffnang saya. Nilainya - sembilan puluh tiga sen sahaja. Rasanya 2 minggu je iklan tu running kat blog saya. Tapi takpela, dah itu je rezeki saya kali ni. Satu cpuv dikreditkan, dapat satu lagi cpuv baru on-going. Indahnya aturan Allah kan. :)


p/s : Ini cpuv ke-10 untuk tahun 2014. Untuk tahun 2013, saya dapat 27 cpuv. Alhamdulillah. Moga saya terus istiqamah dalam berblogging. :)

4 comments:

Mar Mansor said...

tahniah..rezeki blog ni..

Lieya Von Jay said...

wow... tahniah kak uni :) semoga rezeki bertambah2

Rai Ourkizuna said...

sekarang nuffnang punya cpuv tak running lama kat blog kan.. sekejap2 je tapi kerap la..

Asha Lya said...

alhamdulillah murah rezki akak kan..lya pun ada dpt juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *