I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, April 22, 2014

Sekarang Nak Follow Sapa Yang Dah Follow

Pening tak baca tajuk entry ni? Harap-harap tak pening.


Satu benda yang buat saya terkejut sejak seminggu busy tak sempat hapdet blog ni ialah, bilangan follower saya sudah bertambah! Rasa macam, eh, biar betul ni, ari tu last tengok kat nombor follower #165, tup-tup sekarang dah 200 lebih dah.


Bila diingat-ingatkan semula, baru lah teringat yang saya ada join giveaway kak dianarashid.com  Kali ni bukan sebagai peserta, tapi sebagai salah seorang penaja you, atau bahasa omputehnya sponsor (ceponcer).


Antara syarat giveaway tu ialah peserta kene follow blog penaja-penaja, termasuklah saya ni. Hik hik hik.... Tu lah sebabnya followers blog ni tiba-tiba meningkat, rupanya memang ramai yang join giveaway tu. Hebat kak diana kan! :)


Bagi yang dah follow blog saya, bagi saya sedikit masa untuk follow korang semula kay.


Lagi satu, dalam tak menyempat hapdet blog ni, sempat pulak saya join segmen mialiana.com, dan saya masih berhutang blogwalking ke blog-blog yang lain. Sabar ya semua, pelan-pelan saya bw ya. :)


6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

X PE SEGMEN HARUS JOIN
HAHA

siti alfakhishah aman said...

jadi sponsor memang bole ramaikan followers.. :)

Farah Waheda Wahid said...

tak apa saya tunggu dengan sabarnya... he he he... pelan pelan kayuh yer...

Amanda Suria said...

wah...seronok tuh kan...follower bertambah..SA ni follower mmg bertmbah...tp nak jejak balik tu ada yang xde link...

Rai Ourkizuna said...

perghh..jadi sponsor memang berbaloi .dari segi trafik pun bagus..

Mar Mansor said...

kelebihan jadi sponsor nih..tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *