I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, April 25, 2014

Segmen First Annivessary Blog Asha Lya

Hari Jumaat hari ni rasa nak join pulak segmen oleh Asha Lya. Syaratnya pun mudah yang amat. Saya memang suka join segmen kalau syaratnya mudah-mudah belaka. Hahahaha... Sebab malas nak peningkan kepala. =)




Segmen ni bermula pada hari ini 25/04/2014 sehingga 05/05/2014. So jom kite ramai-ramai join segmen Asha Lya ye. Klik banner di atas untuk straight sampai ke blog Asha Lya! :)

20 comments:

Asha Lya said...

tq kak uni support lya..lya pun tak suka kalau syarat byk2 :)

Nurzakiah Hanum said...

GOOD LUCK

macikz konah said...

Good luck kak uni! jemput singgah ke blog saya juga :
http://macikzkonah.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

Mar Mansor said...

good luck ye

Hafiza AizZawa said...

gd luck kak.. >_<.. nak join jugak la..

Kesuma Angsana said...

gd lucky yer dear

Anizz Annisa said...

singgah dari segmen yg same.. :) gud luck!

el said...

gud luck uols
lau menang jgn lupa iols haha

Lieya Von Jay said...

goodluck kak uni :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

good luck ya ~~~

Mimi Azirah said...

Bls kunjungan...selamat bersegmen...rajin join...hehehe

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ade Singgah...
Segmen First annivessary Blog Asha Lya
http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

Farah Arina said...

wish you luck :))

Nurzaliza Mohd Ali said...

Good luck.. :)
http://83zaza.blogspot.com/2014/04/segmen-first-anniversary-blog-asya-lya.html?m=1

Cik Ros said...

haiii cik ros dtg blogwalking dari segmen GA yg sama
http://jurnalcikros.blogspot.com/2014/04/segmen-giveaway-ga-first-annivessary.html

RDZ Z said...




Good luck Uni..

Dari segmen GA yg sama:

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

Aenur Nabihah said...

Dari segmen yang sama :) . Jum singgah balik blog saya :)
http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/05/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

Asha Lya said...

Salam Lya blogwalking peserta..terima kasih sudi meriahkan segmen Lya :)

Anayizus -SBP- said...

jemput singgah...http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

nor_farihan said...

salam perkenalan...done follow sini...singgah dari segmen yang sama...kalau sudi jemput lah ke blog saya jugak ye..

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *