I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, April 12, 2014

Krunchy Karamel Almond & Krunchy Karamel Nuts

-THIS IS STICKY POST-


Korang... pernah dengar tak Krunchy Karamel Almond & Krunchy Karamel Nuts?


Err... Ape bende krunchy ni? Koko krunch ke? Oat krunch ke? 


Haaaa...bukan bukan bukan. Ini dia Krunchy Karamel Almond & Krunchy Karamel Nuts! Kudapan Almond Terbaik Malaysia!!

Super delicious! Sedap sampai tak hengattt!!


Jom kita tengok details KKA & KKN ni :


Krunchy Karamel Almond (KKA) - balang bertutup coklat
Berat : 200 gram
Kandungan : 97% kandungan adalah badam berkualiti diimport disaluti karamel manis dan ditaburkan dengan bijiran bijan hitam & biji matahari


Krunchy Karamel Nuts (KKN) - balang bertutup hijau
Berat : 200 gram
Kandungan : 55% kandungan adalah badam berkualiti diimport bersama karamel manis dan ditambahkan dengan bijiran bijan, biji labu, biji tembikai dan biji matahari.


Sesuailah dengan slogannya - Sekali NGAP, habis sebalang!!! Memang tak sedar langsung dok mengunyah-ngunyah-ngunyah sambil tengok tv tengok drama, tau-tau je dah nak habis. Memang sedap krunchy ni, rugi tau kalau tak cuba!!


Selain daripada dimakan sendiri, boleh juga buat sebagai ole-ole bila balik kampung jumpa ibu bapa atau mertua. Asyik-asyik bawak goreng pisang je, takpun kfc, takpun buah-buahan, apa kata kali ni beli pulak Krunchy Karamel Almond & Nuts ni. Buatlah kelainan sikit sekali sekala, pasti makin bertambah sayang. Kan kan kan! :)


Kalau sesape yang ada adik atau anak bersekolah asrama tu, sesekali datang jumpa diorang time weekend, apa kata bagi sekali krunchy almond dan krunchy nuts ni, pasti suka budak-budak tu. Percayalah!!!


Dan lagi, kalau sesape yang keje ofis tu time minum pagi dan minum petang asyik-asyik makan roti je, takpun biskut je, haaa apa kata kali ni tukar pulak makan krunchy almond dan krunchy nuts. Makan pulak ramai-ramai dengan member-member sambil cerita gossip hangat perkembangan isu semasa, fuh, lagi syok tuuu. Pasti tak cukup sebalang. Minimum harus NGAP 2 balang!! Percayalahhh!!!


Ok korang, citer banyak memang tak guna, saya ni kalau bercerita mau sampai pagi besok pun tak habis cerita lagi. Hahahaha... Jadinya, daripada korang dok tatap gambar Krunchy Almond & Krunchy Nuts tu sampai meleleh air liur teringat-ingat, baik korang order cepat.


Saya ada kat area Seri Alam dan Pasir Gudang, Johor. Kita boleh jumpa untuk korang pick up krunchy almond & krunchy nuts yang super lazat marvellous delicious oh yeah ni kat antara 5 tempat berikut :

1) Tesco Seri Alam
2) Mc Donalds / Subway / Burger King Seri Alam
3) Stesen Minyak Petron Seri Alam
4) Today's Hypermarket Masai
5) Mc Donalds Pasir Gudang
6) Pusat Bandar Pasir Gudang
(Tiada delivery cost kalau ambil di pickup point)


Kalau kat area berdekatan pun boleh jugak, macam kat Masai, Taman Rinting, Flora Height, Permas Jaya, Plentong, etc. Yang lagi best, saya pun boleh deliver krunchy yang sodap ni kat depan muka pintu uolsss (yang ini ada delivery cost ya).


Yang tak duduk kat area yang saya senaraikan di atas tu, jangan pulak korang menangis sampai tarik-tarik rambut depan cermin sebab tak dapat makan krunchy yang super lazat marvellous delicious oh yeah ni. Jangan risau, korang pm / contact je saya, pandailah saya setelkan, asalkan korang dapat makan krunchy ni sambil tersenyum riang kat depan tv. Boleh gitu?


Haa, kan dah cakap, saya ni kalau bercakap memang susah nak stop. Hahaha... So apelagi, cepat pm/sms/whatsapp saya sekarang untuk merasai kesedapan dan kerangupan krunchy almond & krunchy nuts ini!!!

sms/whatsapp : 019-7531258


p/s : kalau dah buka fb tu, jangan lupa like Krunchy Karamel Seri Alam Johor ya. Sayang korang!!! :)


UPDATE : Testimoni rakan blogger Mar Mansor tentang Krunchy Karamel ni. Jom terjah!

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PTG

Mar Mansor said...

sedap ni uni..anto depan umah ea..

Rai Ourkizuna said...

hangat kat fb kan ni..

eyka baha said...

sedapnyeee
jom singgah http://eykabaha.blogspot.com/ ;)

Fuza Musa said...

Sedapnya

Follow sini ni 207 dari segment Mialiana

Emma Rosli said...

salam emma bw dari segmen Kak Mialiana . :))
http://kuemmarosli.blogspot.com/
* done follow :)

ahkak gojes said...

sedap ni...tambah2 lagi homemades kan

Zamani Abe said...

wah sedapnyaaa!! dah lah tak srpn lg ni

ps: btw, zam dtg dr segmen kak mia liana.. salam perkenalan ya

husna yusof said...

waaaaa npk mcm sedap.. nyum nyummm..

*singgah memfollow,, dari blog kak mia :)

Norhasniza Khalid said...

hihi... memang sedap, mama pernah makan ni

Nurul said...

Yang ni memang sedapp, Uni... ^__^
Sekali ngap, susah nak berenti...

Cikgu Norazimah said...

sedap ni ! CN follow sini 218 : http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html

Asha Lya said...

lya tak pernah lagi mkn nie

Sylarius Yusof said...

Memang sedap makan kacang ni. Cuma time bila terselit kat celah gigi yang leceh sikit. hehe

Zamani Abe said...

wowww sedap neh.. zam dh pnh mkn yg hmpir sama

Diana Rashid said...

wah..akak pun suka nih..tak pernah beli lagi..buat sendiri je.sebab anak2 suka..kan..

kalau nak beli je bankrap akak .hahah

Azwar Syuhada said...

Nampak sedap..Singgah dari segmen kak mia.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

Diyana Hani said...

aum3..macam sedap je...hani follow sini.

el said...

nak buat ni pun kos mahal gak
kira kuih raya antara yg termahal lah haha...sure kuih ni yg abis dulu hahaha...

Kesuma Angsana said...

mmg sedap ni kan !

Fatin Najwa said...

uihh, nampak sedap ni. huhu kalau makan masa tengok home theater ke best ni =>

Lieya Von Jay said...

sodap tu kak :)

gadiskilang said...

Woot..woot..tumpang singgah.. ;-)

**misiblogwalkingsegmenkakmialiana**

cenetos said...

mmg sedap kunyahan sihat nie..;)

salam perkenalan kak uni..sy bc mengenai akak kt blog mane lupa pasal mak aji..hehe peymes mak aji..

tapi kenape date tu tahun 2015...mcm back to the future pula..he he

Norliza Romizi said...

sampai skang x makan2 uwaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *