I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, April 29, 2014

CPUV #9 Whisper Mesh & Cotton

Rezeki anak-anak.. Alhamdulillah.. Kali ini berpeluang sekali lagi merasa cpuv baru iaitu Whisper Mesh & Cotton. Dah nampak dah iklan ni menari-nari. Cuma kali ni iklan tu tak landing kat blog ni tapi landing kat blog saya yang lain.


Tapi kan saya perasan, walaupun dapat cpuv, earningnya tak berapa kencang macam dulu-dulu punya cpuv. Kenapa yek? Korang ada rasa macam tu jugak tak?


p/s : Sama happy bila rakan blogger pun dapat cpuv, ada yang dapat berderet tu.:)

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

TAHNIAH :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya. murah rezeki akak. hehee trafik tak kencang sebab tu CPUV jarang singgah kak. hihiii sheila menabung libresse sini ya ~~~

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki tu...

Nini Hanini said...

tahniah ye kak,hehe. pasal earning tak setinggi dulu tu,akak ada pasang iklan selain nuffnang ke dekat blog akak? takut2 status gliterrati tu hilang. setau saya la,hehe. takde pengalaman pulak :D

Rai Ourkizuna said...

aku pun berperasaan camtu.. dulu satu BE ada la merasa belas belas ringgit.. sekarang nak cecah 10 pun jenuh merangkak.. trafik dah up sikit dari dulu rasanya..

adianiez AIDA said...

tahniah!
blog aida biasa2 aje.
trafik x kencang...

aRz MoHa said...

just blogwalking...saya tak leh nak komen...tak pernah cuba lagi...blogger baru la katakan

mama darwisy said...

Sampai skrg tak paham2 term ni.. huhuu.. mana nak belajar ek. mcm best je tgk

http://ourlovebonding.blogspot.com/

Norhasniza Khalid said...

tahniah kak.. :) bestnya berganda-ganda..

el said...

tahniah uols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *