I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, April 23, 2014

CPUV #8 Uniten Awareness

Seslow saya update blog, maka seslow itu jugalah cpuv landing di blog saya. Huhuhuhu...namun dalam keslowan itu, Nuffnang bermurah hati jugak bagi satu lagi cpuv kat saya iaitu Uniten Awareness nama dia. Yeayyy!! Yippiee!!


Tapi setakat saya online ni, belum nampak lagi cpuv Uniten Awareness tu berkelip-kelip kat blog ni. Mungkin dia muncul time saya tak online gaknya.


Thanks Nuffnang!! Pasni bagi lagi banyak cpuv ya! :)

6 comments:

Mar Mansor said...

tahniah ye..

Tihara said...

alhamdulillah sonok dapat cpuv ni kan :)

Tihara said...

setakat tadi akak jumpa ads churp2
klik2 :)

Asha Lya said...

alhamdulillah murah rezki akak kan

Dkna Abza said...

tahniah..teruskan usaha berblog :)

el said...

tahniah..dah ada cpu tu ape lagi jom ligan berblog haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *