I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, April 22, 2014

Banyak Benda Nak Cerita

Koranggg!! Adoi sibuknya saya sejak dari minggu lepas, tak sempat nak update blog kesayangans ni.


Banyak benda yang saya nak cerita tau.


Yang kelakar ada.
Yang sedih ada.
Yang surprise ada.
Yang menyakitkan pun ada.
Yang seronok pun ada.
Senang kata, macam-macam cerita ada. Itulah kehidupan kita sebagai manusia, takkan lari daripada macam-macam perasaan dalam hati. Kan kan kan?


Terima kasih banyak-banyak pada yang follow. Jangan lupa tinggalkan komen bagitau korang dah follow blog saya ni ya, supaya senang saya nak follow korang semula kay.


Nantikan kemunculan entry-entry saya selepas ini! ^_^


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

X SBR NIE

Hafiza AizZawa said...

banyak tu... Fiza tggu .. >_<

Mar Mansor said...

saya dah follow..akekeke..

Asha Lya said...

betul tu kak mcm2 kita rasai kehidupan nie kan..lya dah follow akak & dah masukkan kat dlm bloglist lya :)

Rai Ourkizuna said...

asam garam hidup..tak cukup rencah pun kurang seronok juga kan.. manis je selalu tak best.. sesekali ada pedas, masam masin bagai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *