I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, March 13, 2014

Langkawi Day 1 : Seronoknya Naik Kapal Terbang!

13 Februari 2014


Tengoklah Haziq dan Aimi, seronok betul naik kapal terbang, hingga tak boleh duduk diam. Sana sini dicuit dan diusiknya. Geli hati saya tengok telatah mereka berdua. :)


Mama love you both sayang! :)
Flight JHB-KLIA


Abang Haziq ajar adik Aimi, tekun adik Aimi dengar penerangan abang Haziq


Tengoklah pipi Haziq yang bulat tu, beria-ria baca majalah. Hahahaa...
Ini masa dalam flight KLIA-LANGKAWI


Seronoknya naik kapalterbang. Tercapai hasrat kami - Sweet First Time Flying Experience with MAS Airlines :)


5 comments:

Lieya Von Jay said...

1st time saya naik flight rasa mcm nak matii.. kepala ni sakit sangat2. 2nd time alhamdulillah dah boleh adapt :)

Asha Lya said...

salam perkenalan kak..lya pertama kali singgah cne..tq sudi menyinggah teratak ashalya

Mar Mansor said...

pandai abg haziq layan aimi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya anak2 naik kapal terbang. hehehe sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Sumijelly Sumi said...

Salam...

Selamat berkenalan...first time masuk blog ni sbb survey pasal langkawi...

nak ke sana ujung bulan April ni.. tp tgh pikir nak naik apa,...

tp tgk cara entry awak macam nak naik flight gak.. sekurang2 nya anak2 ada pengalaman kan??

insya allah... ada rezeki dpt la mereka naik...hehehe

Sumijelly.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *