I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, March 28, 2014

Segmen Monthly Top Commentator Tahun 2014

Bulan Mac hampir tiba ke penghujungnya dan barulah saya teringat yang saya terlupa nak update tentang satu perkara iaitu Segmen Monthly Top Commentator tahun 2014.


Segmen ni pertama kali saya adakan pada bulan April tahun 2013. Sambutannya boleh dikatakan agak menggalakkan juga dan saya seronok dengan hasilnya.


Jadi disebabkan saya dah seronok, haruslah diteruskan lagi segmen ni, ye tak? Hehehhee... Cuma untuk tahun ini, saya tak pasti lagi apakah bentuk reward yang saya akan berikan kepada top commentator setiap bulan.


Kalau tahun lepas, mula-mula tu saya poskan hadiah. Lepas tu, saya dah mula sibuk sampai memang takde masa lah nak jejak kaki ke pos ofis, so saya tukar hadiah kepada bentuk wang tunai. Saya rasa cara begitu lebih menjimatkan masa dan mudah untuk saya dan pihak penerima.


Tapi untuk tahun ni, saya taknak bagitau apa bentuk hadiahnya. Kalau nak tahu, kenalah jadi Top Commentator ya. :)


p/s : Contoh : Kalau Top Commentator bulan January, bukan bermakna komen dikira untuk entry bulan January sahaja. Tapi dikira untuk mana-mana entry pun, asalkan korang tinggalkan komen pada bulan January, maka akan masuk list Top Commentator January. Harap jelas ya. :)

6 comments:

Rai Ourkizuna said...

ah.. jauh sangat ketinggalan ni.. hahaha..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza pun jauh juga ketinggalan.. hehe..

Hanafi Abdullah said...

macam menarik sahaja segmen ini..

Sehingga jumpa lagi dan salam ukhuwah dari admin Blog Mesra SEO

Nazira Zainal said...

Tq, cik uni follow blog ira... :) salam kenaal dari ira.. wah lepas nie bolrb la join segmen cik uni nie ye...

Mar Mansor said...

support uni..happy blogging

Ayu Zan said...

jauh nak kejar ni.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *