I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, March 29, 2014

Malam Minggu : Masa Untuk Siapkan Scheduled Entry

Hai. Baru je selesai tidurkan Aimi. Harapnya dia terus lena lah sampai ke pagi, supaya dapatlah saya online jap untuk siapkan scheduled entry.


Esok Haziq dah mula bersekolah. Rasa macam sekejap sangat cuti sekolah seminggu ni, kan.


Oklah. Nak sambung buat entry. :)

1 comment:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

bagus buat entri berjadual begini.. boleh buat kerja lain dengan senang hati.. kalau tak pening juga memikirkan blog tak update lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *