I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, March 22, 2014

Langkawi Day 2 : Pelbagai Produk Gamat di Nusantara Maju

14 Februari 2014


Masa nak menuju balik ke hotel, singgahlah sekejap kat Nusantara Maju, sebab esok dah plan nak ke tempat lain pulak. Masa sampai kat situ dah pukul 5.10 pm. Yang herannya, masa tu diorang macam dah sibuk-sibuk nak tutup kedai.


Nusantara Maju 


Ini rupanya tongkat ali. 


Macam-macam jenis sabun, macam-macam jenis balm, minyak dan losyen pun ada.
Memang sesuai untuk dijadikan hadiah untuk keluarga dan kawan-kawan


Suasana dalam kedai Nusantara Maju. Kemas, bersih dan tersusun


Ini rupanya ibu gamat kalau korang nak tau


Saya pulak, bab-bab nak shopping produk gamat ni, memanglah tak reti. So suami saya lah yang do the job. Dia lah yang kira nak beli berapa banyak, nak beli untuk siapa, nak beli apa untuk siapa. :)


Kami kat situ kejap je. Dalam pukul 5.35 pm, terus balik.



1 comment:

ros_reeza said...

teringin nak pergi lagi Langkawi. last year pergi, tak shopping pun.. hihhi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *