I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, March 22, 2014

Langkawi Day 2 : Jalan-Jalan Sekitar Area Pantai Cenang

14 Februari 2014


Keluar je dari Coco Valley, mulut ni terasa nak mengunyah. Ada nampak satu gerai goreng pisang kat deret-deret kedai kat Pantai Cenang tu, tapi susah pulak nak park kereta. Jadi tak jadi beli.


Jadi kami sekadar jalan-jalan sekitar area Pantai Cenang. Ini bukan kat kawasan pantai tu tau. Kat sini, mat saleh memang ramai, diorang jalan selamba je pakai 1 pc and 2 pcs (lelaki pakai suar pendek yang pendek macam spender, yang pompuan pulak selamba pakai bikini jalan-jalan kat tepi jalan area Pantai Cenang tu).


Ish, tak sanggup pulak nak tengok. Malu jugak kalau anak-anak tengok orang berpakaian begitu kan. Nasib baik jugaklah tak pilih hotel kat kawasan sini. Kalau tak jenuh nak menjawab bila Haziq tanya,


"Mama, kenapa orang tu tak pakai baju dengan seluar? Malu kan?"


Kat Pantai Cenang ni, kami jumpa Restoran Haji Jelani. Berdasarkan review oleh kebanyakan blogger, tempat makan kat sini best, tapi kami takde peluang pulak nak makan kat situ.


Restoran Haji Jelani betul-betul kat simpang tiga


Cenang Mall


Telaga Seafood Restaurant


Langkawi Tailor


Nawa Sari & Spa


Cenang Supermarket


Meritus Pelangi - macam best je tempat ni


Next destination : Misi mencari Laksa Power yang ramai blogger cakap sedap sangat. Mesti nak cuba!

1 comment:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnya. nak sangat pergi penang.. singgah sambil menabung ~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *