I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, March 22, 2014

Langkawi Day 2 : Coco Valley Rupanya Sebelah Underwater World Je

14 Februari 2014


Maskot M&M bergantungan di Coco Valley


Keluar je dari Underwater World tu, terus masuk ke Coco Valley. Kat sini ada jual macam-macam jenis coklat, pinggan mangkuk, kain baju dan macam-macam lagi lah. Saya pun mula lah rambang mata, tapi dah set memang nak beli coklat kat Kompleks HIG je.


Kat sini saya cuma beli satu set sudu garfu kecil dan 3 pcs fridge magnet.

Pasni kalau pergi Langkawi memang nak beli sudu garfu banyak-banyak


Fridge magnet wajib dibeli sebagai tanda kenangan sudah sampai ke satu-satu tempat


Rupa-rupanya Coco Valley ni terletak betul-betul bersebelahan dengan Underwater World. Macam bersambung gitu, sebab keluar ke dari Underwater World memang akan terus masuk ke Coco Valley.


Best jalan-jalan kat sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *