I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, March 25, 2014

Follow Blog : Maksimum 300 Blog Sahaja?

Tadi saya try nak follow satu blog (blog A), tapi tak boleh. Saya klik kat button follow, terus problem.


Saya try add kat reading list saya, pun tak boleh.


Last-last kuar satu status yang mengatakan, saya dah follow 300 blog dan ini adalah jumlah maksimum. Sila unfollow blog lain, untuk membolehkan saya follow blog A.


Saya macam, "aikk, ape kehe pulak ni? maksimum 300 blog je? biar betul blogger.com ni? don't make my blood go upstairs" (hahahahaha....)


Err... korang pernah tak face problem camni? apa nak buat yek? and betul ke maksimum boleh follow 300 blog jer?

1 comment:

Abe Kie said...

salam Uni. sila baca entri di blog sy utk mengetahui cara mengatasi masalah x leh folo blog. tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *