I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, March 21, 2014

CPUV Digi Project Red

Dalam sibuk menghapdet blog dengan entry percutian di Langkawi, tup-tup ari ni cek akaun Nuffnang, ade satu lagi CPUV diberikan iaitu CPUV #6 Digi Project Red. Terima kasih Digi dan terima kasih Nuffnang. Ni yang buat saya lagi seronok berblogging. :)


CPUV kali ini bukan untuk blog www.mystorymory.com tapi untuk blog saya yang lain. Kalau nak tengok blog saya yang satu lagi tu, boleh klik kat sini.


Untuk semua CPUV yang saya terima, saya kira sebagai satu je, means saya takdelah kira berapa CPUV untuk blog pertama, dan berapa CPUV untuk blog kedua. Saya combine je semua CPUV, jadi sekarang untuk tahun 2014, sudah ada 6 CPUV yang saya terima.


Saya bersyukur di atas rezeki ini. Melalui blogwalking sebelum ni, saya tengok ramai juga blogger lain yang dapat macam-macam lagi CPUV yang saya tak dapat, tapi saya tetap happy sebab itu semua rezeki masing-masing kan.


Yang penting, kita berblogging secara sihat dan tak perlu nak iri hati atas rezeki yang orang lain dapat. :)


p/s : Sorilah sebab tak print screen senarai CPUV tu, sebab tak sempat nak buat. :)

1 comment:

Mar Mansor said...

tahniah..rezeki blog uni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *