I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, March 26, 2014

Celebrate 6th Wedding Anniversary

Untuk sambutan ulangtahun perkahwinan kami yang ke-6, saya sambut secara simple sahaja iaitu pergi makan berdua dengan suami. Terima kasih kat babysitter sebab sudi jagakan anak-anak. :)


Suami belanja makan di Nando's, sebagai tanda mengingati saat-saat masa saya mengandungkan Haziq dulu. Masa tu, tiap-tiap bulan lepas dapat je gaji, saya mesti nak pergi makan kat Nando's. 


Saya suka sangat makan ayam Nando's!


Korang bayangkanlah, pada masa tu, tiap-tiap bulan saya makan kat situ tanpa rasa jemu. Suami pun tabah jela ikutkan keinginan isterinya ni walaupun dia sendiri dah naik jemu. Hahahaha...


Deliciousss


Roti cicah dengan sup


Menu kami hari tu :

1) 2 sets of quarter chicken flavour hot
2) side order - mediterranean rice, old style chips, peri chips, coleslaw
3) mineral water & ice lemon tea
4) peri soup with garlic bread (rotinya gebus sangat!)
5) kek white choc macadamia - yang ni saya belanja :)


Happy 6th anniversary my husband. 
I love you so much. :)


Bila tengok gambar kat atas ni, saya takleh tahan gelak. Tengokla muka saya tu, so booooolattt!! Kalau compare dengan gambar kawin 6 tahun dulu, sangat jauh berbeza. Apa taknya, program diet asyik tak jadi je. Hahahaha...


Anyway, itulah cara wedding anniversary kami disambut kali ini. Saya tak minta apa-apa hadiah daripada suami, begitu juga dia. Cukupla dengan pergi makan berdua dan spend time bersama. :)


Tapi sebelum balik tu, sempatlah masuk dalam Jusco kejap. Last-last beli cadar baru, sebagai tanda mengingati ulangtahun perkahwinan ini. Cadar dan wedding anniversary. Memang betul-betul ngam kan? :)

Dah namanya anniversary, corak mestilah pilih yang love-love.


5 comments:

Mar Mansor said...

pasangan sehati sejiwa..happy anniverssary buat uni & suami..
ayam nandos sedap kan

Kesuma Angsana said...

mudah2an kekal bahagia hingga ke jannah yer

anajingga said...

selamat ulang tahun perkahwinan, semoga berbahagia hingga syurga..amin.

Rai Ourkizuna said...

happy anniversary to both of you.. selang sehari je kan kita.. hihi

Nurul said...

Happy anniversary, Uni...
Semoga kekal hingga ke jannah...
Cakap pasal mengidam, K nrl dulu pernah gak mengidam Nandos, pas keje terus carik Nandos ngan en suami... ^__*
Memang sedappp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *