I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, March 11, 2014

Bila Nak Sambung Cerita Pasal Langkawi?

Aduhai... tergamam pulak bile cek emel, ada few silent readers yang tanya,


"Uni, bila nak sambung cerita pasal Langkawi? Excited nak baca ni!"

"Lepas dah book kereta sewa tu, kak uni buat apa pulak? Macam tak nampak entry berkaitan lepas tu?"

"Akak nak gi Langkawi cuti sekolah nanti. So memang ternanti2 entry uni...."


Uhuk uhuk... dah nak masuk sebulan dah saya balik dari bercuti kat Langkawi, tapi tak habis-habis lagi ceritanya. Kejap selit cerita sana, kejap selit cerita sini, tambah pulak sekarang dengan kehilangan pesawat MH370 yang penuh dengan misteri, lagilah tak sempat-sempat saya nak cerita pasal Langkawi! Erkkk.. Maafkan saya wahai pembaca blog mystorymory... (Apsal macam pantun 4 kerat pulak ni?)


Terharu pulak rasa hati ni, tak sangka ada yang follow cerita saya pasal Langkawi tu. In Shaa Allah, saya akan menyambung semula entry tentang Langkawi secepat mungkin. Chaiyokkk Uni!!!!


:) :) :)

5 comments:

Tun said...

duk tunggu2 jugak update dari Uni.. ;)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya juga ya. Terima kasih.

Umi Nazrah said...

salam singgah. bestnya dah ke Langkawi. saya orang Kedah ni pun belum sesampai lagi. hehehe. kali terakhir p pun 1994 -_-

Irfa said...

dear uni..
baru terperasan uni follow blog akak
tq ye ;)

langkawi wpun hanya pulau kecil
tp banyak kali pegi pun x bosan
kami kalau ke sana suka makan laksa tepi landasan kapal terbang tu :)

Ayu Zan said...

laa..da balik holiday da upenya. ayu pun last g langkawi 2006/07 dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *