I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, March 7, 2014

7 Mac 2014 : Ulangtahun Perkahwinan ke-6

Cepat sungguh masa berlalu. Hari ini genap 6 tahun usia perkahwinan saya dengan suami dan alhamdulillah, Allah kurniakan kami 2 orang cahayamata Haziq dan Aimi sebagai pelengkap kebahagiaan kami. :)


Ini whatsapp yang saya terima daripada suami pagi tadi :

Terharu sungguh hati seorang isteri bila terima ucapan seperti ini daripada suami yang dicintai. :)


Nampak tak ade video yang diattach sekali dengan whatsapp tu? Saya teruslah download, nak tengok juga video apa yang suami send kat saya.


Bila dah download dan play, rupanya suami tujukan lagu "Rindukanlah" nyanyian Encik Mimpi. :)

Ku benar benar sayang pada dirimu oh kasihku
Janganlah engkau ragu pada diriku
Daku berkelana mencari harapan yang kita impikan
Dari terbitnya sang suria hingga tenggelam
Daku ini cinta sejatimu
Daku ini harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh ikhlas ikhlaskan lah hatimu
Rindu rindukanlah diriku
Sepanjang hari harimu sayangku
Ku adalah milikmu sayangku
Ku adalah milikmu yang kau rindu
Doa doakanlah diriku
Di dalam hatimu
Di dalam nafasmu
Sepanjang hari harimu
Ku benar benar sayang pada dirimu oh kasihku
Janganlah engkau ragu pada diriku
Daku ini cinta sejatimu
Daku ini harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh ikhlas ikhlaskan lah hatimu
Rindu rindukanlah diriku
Sepanjang hari harimu sayangku
Ku adalah milikmu..
Daku ini cinta sejatimu
Daku ini harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh ikhlas ikhlaskan lah hatimu
Daku ini cinta sejatimu
Daku ini harapan hatimu
Oh janganlah engkau bersedih
Oh jangan janganlah kau bersedihkan hatimu kekasih
Rindu rindukanlah diriku
Sepanjang hari harimu sayangku
Ku adalah milikmu

Bila dengar lagu ni, rasa happy ada, rasa terharu ada, rasa sebak ada, rasa seronok ada, rasa feeling loved ada. Semua perasaan pun ada. :)


Semoga Allah sentiasa merahmati dan melindungi perkahwinan kami ini dan menguatkan jodoh kami hingga ke syurga... In Shaa Allah...

7 comments:

Kakzakie said...

Alhamdulillah pejam-celik-pejam-celik dah 6 tahun pun hidup bersama. Tidur berbantalkan lengannya. Lengkap 2 permata hati.

Moga terus berbahgia.

Tahniah dari kakak:)

Rinah said...

Alhamdulillah dan tahniah :D

selamat ulang tahun perkahwinan sis Uni.

sweetnya siap send video lagi. hehehe

Lieya Von Jay said...

happy anniversary....... sweet nya bila dpt ucpan cm tu dr org tersyg.. semoga sntiasa berbahagia ^_^

Mar Mansor said...

happy anniversary buat uni & suami..
semoga berkekalan hingga ke jannah..
romantik sungguh tu..siap bagi lagu tu..adoi..sangat terharu..

Anne Nurain said...

amboii suweeetnya..
selamat ulang tahun bt akak ngan husband.. semoga berkekalan sampai akhir hayat.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-6.. semoga diberkati Allah selalu dan kekal bahagia hingga ke syurga.. :D

SyimaSyaz said...

happy anniversary... moga kekal sampai ke syurga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *