I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, February 10, 2014

Tiada CPUV untuk bulan January

Lama ku tunggu, ku nanti-nanti. Tak jua kunjung tiba.


Tiada CPUV landing di blog saya untuk bulan lepas. Bulan ini pun sudah 10 haribulan tapi masih belum nampak bayang lagi.


Saya sudah hantar ticket ke Nuffnang, tapi biasalah, jawapan standard macam yang kat FAQ (frequently-asked-questions) tu. Hehehehe...


Takpelah, saya harus sabar menanti. Moga-moga ada rezeki CPUV di bulan February. :)

4 comments:

Rinah said...

takpe. Januari, bukan rezeki blog sis Uni. mungkin bulan Februari dan bulan seterusnya baru dapat kot. teruskan usaha.

Mar Mansor said...

in sha Allah..ada rezeki nanti..saya pon takde

Rai Ourkizuna said...

sama la ngan aku.. bulan january takde cpuv pun.. hari ni baru muncul 1 alhamdulillah...

Uni Aqilah said...

Rinah - ye, saya kene gigih update blog lepas ni.
Mar - sama ya kita.
Rai - ko dah dapat CPUV ye? bestnya bestnya. moga ada rezeki aku nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *