I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, February 3, 2014

Prioritiku Buat Masa Ini

Tiada banyak yang dapat diluahkan.


Saya rindukan blog ini.


Rindu membaca komen dari rakan-rakan semua.


Namun, saya tidak punya masa untuk diri sendiri. Masa untuk berblogging saya anggap sebagai masa untuk diri sendiri.


Buat masa ini, saya harus memberi laluan dan keutamaan kepada anak-anak yang masih kecil.


Yang memerlukan perhatian saya more than 24 hours.


Yang tidak sanggup berenggang dengan saya hatta saya ke dapur untuk minum sekejap, mahupun ketika saya ingin masuk ke bilik air untuk menunaikan hajat yang kecil.


Yang sentiasa melonjak-lonjak kegembiraan setiap kali saya ada di samping mereka. Malah tak berhenti bercerita itu ini dengan saya. Termasuklah juga meminta saya menyanyi dan menari bersama mereka. Saya tunaikan semua permintaan mereka.


Itulah anak-anak saya, Haziq dan Aimi. :)


Apapun, terima kasih di atas kunjungan rakan-rakan lama mahupun baru ke blog ini. Moga saya akan kembali aktif berblogging selepas ini. :)

7 comments:

Norhasniza Khalid said...

alahai kak, takpe lah, take your time..

Hafiza AizZawa said...

buat yg mana penting dulu kak.. bw bila ada masa nnt..

NinaAz said...

begitulah kalau dah jadi ibu kan kak. xsabar nak lalui saat2 tu. main2 ngn anak2. hehe :)

Putri said...

Anak2 memang priority kita sebagai ibu.saya cuma dapat berblog pd waktu malam bila anak2 dah tido

Mar Mansor said...

lambat @ cepat, tetap baca entri uni.in sha Allah..

Rinah said...

keluarga dan anak-anak memang perlu diutamakan.

Uni Aqilah said...

mama as - tq tq

hafiza - ye perlu dahulukan mana yang penting

nina - bila edd? selamat menjadi ibu!

putri - saya pula tido dengan anak sebab menyusu badan. jadi kalau saya bangun tinggalkan dia, pasti dia terjaga. mungkin sebab tak dapat bau mama dia kot. hehehe...

mar - thanks for ur support

rinah - betul tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *