I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, February 25, 2014

Drypers Kini Berwajah Baru, Saya Tetap Suka!

Ade tak sapa-sapa kat sini yang menggunakan Drypers untuk anak yang tersayang? Haaa, perasan tak, sekarang Drypers dah tukar packing baru!!! Harga masih sama!!! Ciri-ciri lampin yang masih sama!!!


So hanya packing sahaja lah yang berubah. :)


Sebagai sejenis orang yang amat tertarik dengan creative / attractive packaging, saya merasakan yang saya sangat suka dengan packing baru Drypers ni.
Aimi belum mandi ucuk-ucuk terus shopping pampers kat Tesco. Mana taknya, kul 8.00 am Tesco dah bukak. Mamanya dah tak sabar nak shopping. Nak mandikan Aimi, terasa awal lagi. 
Apapun, Aimi tetap wangi di hati Mama. :)


Cuba korang tengok packagingnya tu. Cantik kan? Plus comel sebab dihiasi dengan wajah-wajah baby yang sememangnya comel sesangat. Super duper like for this new packaging. Anak siapalah ye yang dapat jadi cover packaging Drypers ni. Bestnya kan (Tetiba berangan Haziq dan Aimi jadi duta Drypers. Hahahahaha...)


Dengan mengekalkan harga yang masih sama iaitu harga RM32.90 (harga berbeza mengikut hypermarket dan supermarket), pastinya Drypers tetap menjadi pilihan utama saya demi anak-anak yang tersayang, sebab ia tidak merengsakan kulit, tahan lasak (tak cepat bocor) dan selesa dipakai oleh anak-anak saya. :)

4 comments:

Mar Mansor said...

saya pon biasa beli barang kat tesco..lampin buang pilihan saya pastinya drypers

ieza ashaari said...

Darwish pn gn drypers. Tp blm beli lg pek baru ni. Tetiba rasa excited plak nak tggu stok kt rumah ni hbs. Hahahaha...

Norhasniza Khalid said...

anak mama tak serasi dengan drypers, dia sesuai mamy poko..

mawar berduri said...

saya tak deside lagi nak beli pampers jenis apa untuk baby...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *