I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, February 25, 2014

CPUV IKEA dan INTI

Terima kasih Nuffnang. Kali ni terima 2 lagi CPUV baru. Tu dia, bila takde CPUV, memang takde terus. Tapi sekali ada, berderet-deret terus. Hehehehe...


CPUV #2 ini dari IKEA February Sales 2014. Saya pernah pergi sekali je kat IKEA, terus rasa nak pergi lagi berkali-kali. Memang best shopping kat sini. Bestnya kalau IKEA ada bukak kat JB kan. Konfem barang rumah saya semua daripada IKEA. Hehehehe...


CPUV #3 pula dari INTI 2014 Cycle 2. Pada sesiapa yang nak further study, boleh pertimbangkan untuk sambung belajar di INTI College ni. Kalau nak dapatkan maklumat lanjut, klik kat iklan INTI ni bila dia appear kat blog saya ya.


Terima kasih Nuffnang!! :)

3 comments:

Mar Mansor said...

tahniah..singgah & menabung

Rai Ourkizuna said...

aku pun baru dapat cpuv selepas lama menyepi..

Lieya Von Jay said...

wah tahniah..:) rezekiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *