I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, January 7, 2014

Segmen Bloglist 2014 : I Follow You, You Follow Me


SEGMEN BLOGLIST 2014 : I FOLLOW YOU, YOU FOLLOW ME

(maaf, segmen edisi bajet, maka tiada banner untuk segmen ini)


Cara nak join mudah saja :

1) Follow blog www.mystorymory.com

2) Add blog saya dalam bloglist anda, pastikan ia terpapar di blog anda.

3) Tinggalkan url blog anda di ruangan komen.


Ok, itu saja, memang mudah kan kan kan!


Selepas itu :

4) Saya juga akan follow blog anda.

5) Saya juga akan add blog anda dalam bloglist saya dan ia akan terpapar di blog saya.


Blog anda akan terpapar di blog saya sepanjang tahun 2014. Tarikh tutup untuk menyertai segmen ini adalah pada 31 December 2014.

Bonus : Blogger yang tersenarai dalam bloglist saya berpeluang untuk menjadi Penulis Jemputan di blog saya. Details tentang Penulis Jemputan akan dikemaskini kemudian.

^_^

12 comments:

Norhasniza Khalid said...

wahhh....bestnya,,,....
mama ltak akak dalam bloglist new mama..

Rai Ourkizuna said...

dah add dah..hehe.. selamat bersegmen..

aTieYusof Family said...

Selmat bersegmen Uni..
InsyaAllah nti sy join ya:)

aTieYusof Family said...

Alamak! blm join.. hihi..asyik lupa..huhu

Nasz said...

Assalamualaikum. Selamat berkenalan.

Saya join.

http://www.nasznadzeri.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-i-follow-you-you.html

From,

Nasz
www.nasznadzeri.com

mawar berduri said...

nanti kita masukkan dalam list kita yer..

Izzah Norlizah said...

follow sini & join segmen

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-i-follow-youyou.html

Rinah said...

dah follow pun sis Uni. tak nak jadi penulis jemputan ya. hahaha

Nasz said...

assalamualaikum,

sori lambat reply. tak perasan plak tak letak link blog kat bloglist saya. boleh check, saya dah letak. hehehe.

sori sangat-sangat ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

100pelukis said...

singgah n follow.follower ke 118 :)

http://100pelukis.blogspot.com/

Aryn Fadzlee said...

dah follow..nice blog.. :)

Ayu Zan said...

wah..penulis jemputan..ihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *