I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, January 2, 2014

Saya Nak Beri Hadiah Untuk M... T... C...

Alhamdulillah. Dapat rezeki lagi, kali ini daripada Nuffnang berjumlah 3 angka. Sebahagian daripada jumlah ini akan saya hadiahkan untuk 7 orang M... T... C... Siapa yang bertuah tu agak-agaknya ya? Nantikan update dari saya! :)


10 comments:

NinaAz said...

Alhamdulillahhh. rezeki.. syoknyaa dpt duit nuffnang. hehe. sy termasuk xdalam list hadiah tuu?? hikhik

Kin Naz said...

siapala yang bertuah agaknya yer

Mar Mansor said...

wah dapat bonus dari nuffnang pulak ye?alhamdulillah..bila saya nk dapat ntah..huhu

Rai Ourkizuna said...

aku ke? tima kasih... hahahha..

Kesuma Angsana said...

Maaf lama x jenguk. Singgah ari ni & nk ucap terima kasih mendoakan kesihatan saya yer!

Rai Ourkizuna said...

aku da reply soalan kat email ko.. sila check..

pnsusu said...

alhamdulillah..rezeki :-)

Rai Ourkizuna said...

testing

mawar berduri said...

susahnya nak dapat bonus dari nuffnang..hurmm

Rinah said...

Alhamdulillah rezeki sis Uni dan anak-anak.
Rinah belum berpeluang nak cash out duit nuffnang lagi. Tak cukup :P hahaha
Tak gigih nak update blog macam sis Uni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *