I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, January 27, 2014

Perkhabaran Gembira, Tapi Belum Pasti Kesahihannya

Pagi ni sampai kat ofis, terus cek emel, memang itulah kerja pertama yang akan dibuat setiap kali on pc ni.


Tengok-tengok ada satu emel masuk. Baca punya baca, saya tak tau nak rasa gembira atau tak. Kalau diikutkan, rasa-rasanya ia adalah perkhabaran gembira, tapi apsal entah tiba-tiba saya jadi macam "blur" pulak di pagi Isnin ini. Mungkin sebab tak sangka tentang perkara itu, atau mungkin sebab tak fikir pun tentang perkara itu.


Apapun, saya memang blur. No response at all.


Saya baca emel itu berkali-kali. Dah sudah baca, saya terus close window. Saya fikir, tidak perlulah saya reply emel itu sebab saya pun tak tau nak tulis apa.


Cuma yang pastinya, perkhabaran gembira ini belum pasti akan kesahihannya. Macamana nak tau ia sahih atau tidak, tunggu sahajalah surat rasmi nanti. Kalau ada, adalah. Kalau takde, takdelah.


p/s : Rindu yang teramat nak berblogging.

10 comments:

Mar Mansor said...

apa perkhabaran tu? dapat keje gomen ke?

Izzah Norlizah said...

Apa pn,moga ia brita gmbra :)

Norhasniza Khalid said...

apakah itu?

Ayu Zan said...

apekah agaknya itu..

Uni Aqilah said...

mar - opss, pastinya bukan pasal dapat keje gomen.
izzah - rasanya ia berita gembira. tapi nak tunggu surat rasmi dulu (sekiranya ada).
mama as & ayu - kalau dah pasti kesahihannya, akan saya update di blog. :)

JunAina said...

Akak tak sabar nak tau apa khabarnya itu...

mawar berduri said...

apa tu yer...

mawar berduri said...

kite pulak excited nak tahu...huhuhu

Rinah said...

wah, perkhabaran gembira. naik pangkat kot. hehehe

Uni Aqilah said...

junaina - sabar ye kak.

mawar berduri - sabar ye.

rinah - hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *