I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, January 6, 2014

Isi-isi Penting Episod 1

Tak sempat nak update blog sebab masa tak mengizinkan. Jadi saya buat isi-isi penting supaya saya tidak terlupa untuk update blog nanti.

#1 - Hari pertama Haziq di tadika

#2 - Jahit baju dan balut buku

#3 - Balut hadiah untuk birthday yang tersayang

#4 - Masa itu memang sangat-sangat emas!

#5 - Monthly Top Commentator


Ok, stay tuned! ^_^

7 comments:

Rai Ourkizuna said...

wahh..ko pandai menjahit..? bestnyaaa

Kakzakie said...

Lepas ni baru elaborate satu persatu ye. Awal tahun memang busy memanjang. Kakak dah mula reda sikit..

Mar Mansor said...

Wah..panjang list tu..i'm waiting..

aTieYusof Family said...

wah! bayk tu nak update..hehe..
moga Uni berjaya ya utk update..:)

adianiez AIDA said...

hai. first time terjah sini :-)
wah, kat blog pun bleh buat isi-isi penting ye? good! if not terlupa kan? aida kalau sempat la. mana nak mengarang lagi... nak upload gambo lagi. buh watermark kat gambo lagi.... hu hu hu...

mawar berduri said...

bab2 menjahit nie yang kita suka..hehe...

Rinah said...

Bila nak cerita tentang Hari Pertama Haziq di tadika?
Serius Rinah teruja nak baca. Cepatlah update sis Uni. *paksaan dalam nada lembut* hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *