I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, January 13, 2014

Hari Ahad - Peningkatan Jumlah Unique Visitor dan Pageviews

Pagi ni cek akaun Nuffnang.


Untuk hari semalam Ahad (12 Januari 2014), total unique visitors (uv) adalah 440 dan page views (pv) adalah 759. Satu jumlah yang saya kira agak "luarbiasa" kerana selalunya hari Ahad mencatatkan jumlah uv dan pv yang "haru", means tak ramai orang visit blog saya dan baca entry-entry di blog saya.


Bila difikirkan, baru teringat rupanya hari Ahad sekarang merupakan hari bekerja di negeri Johor. Mungkin ramai orang yang surf internet semasa waktu rehat, sekaligus menyumbang kepada peningkatan uv dan pv saya semalam. Selalunya jumlah macam tu saya dapat pada hari-hari biasa sahaja.

5 comments:

Rai Ourkizuna said...

uwahh..tahniahh..ada hikmahnya ahad jadi hari bekerja kat johor kan.. hehe..

Norhasniza Khalid said...

waah.. tahnniah, hebat pencapaian tu..

mawar berduri said...

tahniah...teruskan ok..

Ayu Zan said...

purata uv lebih staabil sikit la gitu. hehe. sbb ahad gomen kije.

Rinah said...

lepas ini conform makin tinggilah UV dan page view. tempat kerja sis Uni kerja ahad juga ke? atau masih macam dulu. boleh sis Uni cerita perbezaan yang ketara setelah Johor tukar cuti/ hari bekerja :) Rinah teruja plak nak tahu. rasa macam pelik plak keja hari ahad tapi cuti jumaat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *