I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, January 11, 2014

Dah Seminggu Berlalu, Blog Tak Berupdate Jugak!

Aduh, geramnya rasa. Pejam celik pejam celik, dah seminggu berlalu tanpa sempat pun nak update blog. Awal-awal tahun macam ni, memang super duperlah busynya. Kat ofis, kat rumah, dua-dua sama menuntut tanggungjawab dan perhatian saya. Beginilah rupanya seorang ibu yang berkerjaya. Harus mendahulukan dan mengutamakan mana-mana perkara yang wajib dan penting dahulu.


Bukan kata blog ni tak penting, blog ni pun penting juga, tapi tu lah, dalam masa seminggu ni, tak sempat pun nak mengarang entry. Maafkan saya ya, kawan-kawan. Harap korang tak lupa pada saya. Uhuk...uhuk...

3 comments:

aTieYusof Family said...

Memang busy kan Uni..biasalah, kt opis kena settle kan keja pejabat, balik rumah smbung dgn keja2 rumah plak..tak kan habis..hehe

Norhasniza Khalid said...

tak lupa kak... hihi

mawar berduri said...

saya pernah dekat 2 bulan blog tak berupdate..semua sebab pindah keje n umah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *