I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, December 27, 2013

Saya Ada Blog Baru, Marilah Lawat Blog Saya, Kalau Follow, Lagi Saya Suka!

Bismillahirrahmanirrahim.


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.


Mengambil keberkatan hari Jumaat 27 Disember 2013 ini, saya di sini dengan sukacitanya ingin mengumumkan akan blog saya yang baru iaitu "Jana Wang Dengan Bisnes Online" di SINI


Blog ini masih lagi dalam proses penambahbaikan di sana sini namun alhamdulillah, sudah pun mula menjana pendapatan melaluinya, sesuailah dengan tajuk blog tersebut. Hehehe...


Di sana saya berkongsi sedikit sebanyak tentang cara menjana pendapatan dengan menggunakan blog dan fan page sebagai kedai online. Juga ada disediakan Kelas Asas Blog, Penulisan dan Fan Page khusus untuk mereka yang ingin berniaga secara online.


Selain daripada itu, jika anda semua ada bisnes/produk/servis yang ingin diiklankan, boleh beriklan di SOHO Directory yang disediakan.


Bagi anda yang mendaftar masuk ke Kelas Asas Blog, Penulisan dan Fan Page, anda akan mendapat 4 ebook menarik bertajuk :

1) Belajar Asas Blog
2) Super WAHM, Super Mom
3) Mula Bisnes Butik Online / Offline
4) 101 Idea Home Bases Business


Serta layak mengiklankan bisnes / produk / servis anda di SOHO Directory secara PERCUMA selama setahun. Juga dapat menyertai kumpulan sokongan untuk terus mendapat motivasi dan network dalam perkongsian ilmu dan perniagaan di alam maya.


Tinggal beberapa hari sahaja lagi ke tahun 2014. Usah tangguhkan masa untuk mencuba, merancang dan mengusahakan sesuatu perkara yang anda minati.


**********************************


Saya sangat-sangat hargai jika selama ini rakan-rakan yang menyokong dan mengikuti saya di blog www.mystorymory.com, dapat terus menyokong dan mengikuti saya di blog yang baru iaitu di www.munirahmalek.com. (eh, terbesar pulak size ayat ni, tapi kalau korang faham maksud saya, hehehhee... sukanya saya...saya saaaaaaaaaayanggggggg korang semua!!)


Jangan risau, blog mystorymory ni akan terus kekal sebab kat sinilah ruang untuk saya pot pet pot pet tentang life saya sehari-hari. Kat blog munirahmalek tu lebih kepada perkongsian secara ilmiah gitu. Bahasa pun ala-ala Bahasa Melayu formal kat sekolah, namun tetap mengamalkan konsep santai. Mana boleh stress-stress bila berblogging ni kan kan kan...


So, pada sesapa yang nak belajar cara buat blog dan fan page sebagai kedai online, cara nak jual produk dengan betul, cara nak menulis dengan betul, nak iklankan produk yang korang jual, atau nak beli ebook sebagai panduan, boleh layari blog saya di SINI


Sekian, terima kasih. :)

17 comments:

Mar Mansor said...

follow & support

aTieYusof Family said...

wahhh.. tahniah Uni.. ada blog baru ye.. insyaAllah akan di follow jg...:)

Uni Aqilah said...

thank u mar! :)

Uni Aqilah said...

terima kasih atie. thanks for ur support.

Norhasniza Khalid said...

oh,, hebat akak.. hihi.. gud luck kak ....
pasal broken link tu, broken link harus disemak, untuk memastikan blog kita bersih dari link-link yang rosak, kerana ia menganggu pencarian goggle.

dalam blog saya ada tentang broken link tu, saya jawab bila ternampak akak bertanya pasal broken link tu tadi di blog siapa ekk.. lupa dah... hihihihi

Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

awanungu said...

saya dah klik tapi blog not found

dari~ummie said...

alahai...kak uni..kenapa tak boleh bukak ye link tu?

Uni Aqilah said...

Ye. saya dah baca kat blog mama. juga dah try cek pasal broken link tu. mm..memang kena housekeeping la lepas ni nampaknya. hehehe...

Uni Aqilah said...

Ok ummie, saya dah update link blog tu. cer try lagi skali eh.

Uni Aqilah said...

kak, saya dah update link tu. cer try lagi skali eh.

awanungu said...

ok link yang baru tuh dah boleh bukak. Saya dah follow. :) thanks share info kat blog tuh

Kin Naz said...

waa kak uni sekarang dah bertambah maju :) semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun lepas. good luck kak uni :)

Ayu Zan said...

gd luck kak uni

mawar berduri said...

Done follow blog baru...

cikla said...

salam uni..cikla follow..suka sgt tgk header kat atas..i lap u..u lap me hehheh..salam kenal dear

Rinah said...

Rinah baru follow :D
Tak perasan plak sis Uni dah ada blog baru.
Apa pun teruskan usaha berblogging.
Rinah kalau rajin je, baru blog.
Tapi tak banyak rajin dah sekarang. hahahahaha

MamaHarriz said...

goodluck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *