I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, November 4, 2013

Status Bertukar Daripada Glitterati Kepada Non-Glitterati

Pagi ini saya cek akaun Nuffnang.


Cek statistik blog untuk beberapa hari lepas.


Cek bahagian earning, ok takde CPUV baru. Huhuhu.


Cek bahagian lain-lain, tup-tup baru terperasan sesuatu,


non glitteratti, nuffnang


Alamak!!! Apa dah jadi ni??! Status saya dah bertukar daripada glitteratti ke non-glitteratti.


Terus saya fikir kenapa status saya boleh bertukar. Makin fikir, makin tak ketemu jawapan. Terus rasa nak hantar ticket kat Nuffnang. Akhirnya saya search dulu kat senarai soalan yang biasa ditanya. Ok, inilah jawapannya.




Secara ringkasnya, ada salah satu blog saya yang tiada unique visitor (uv). Masa ni barulah teringat, oh ya, saya baru sahaja create blog baru minggu lepas, baru je publish 2 entry, belum buat apa-apa pun lagi, sebab tu lah tiada uv. Oleh kerana itu, status saya kini berubah kepada Non-Glitterati. (Ordinary adalah terms yang digunakan dalam Nuffnang dahulu. Ordinary bersamaan dengan Non Glitteratti).


Jadi, senang je nak atasi masalah ni - update blog yang satu lagi dan pastikan ada uv.

2 comments:

Rai Ourkizuna said...

sayangnya.. kalau non geligeli mmg susah nak dapat cpuv katanya..

Ayu Zan said...

pixa joy tu cuci online kak. nanti dia pos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *