I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, November 8, 2013

Operation di Belakang Lutut Kiri Suamiku Telah Selesai

8 November 2013 @ 12.15 pm


Saya menerima panggilan telefon daripada abah saya yang sudahpun berada di KPJ Pasir Gudang. Katanya, suami saya telah selamat dibedah dan sekarang dia menunggu suami saya dimasukkan semula ke wad.



Tak banyak info yang saya perolehi sebab abah saya pun belum berpeluang nak jumpa doktor lagi nak mohon penjelasan yang lebih lanjut.


Sekarang saya pula masih di ofis waktu lunch. Kalau ikutkan boleh je keluar pergi tengok suami saya di hospital, tapi petang nanti saya ada appointment dengan CIMB Permas Jaya. Tak bolehlah tengahari keluar, petang nak keluar lagi, nanti apa pulak bos kata kan.


Plannya, petang nanti lepas habis waktu kerja, saya nak ambil anak-anak dan bawa jumpa dengan suami. Dari satu segi, lega sikit bila dapat rawatan di hospital swasta ni sebab kita bebas nak keluar masuk. Kalau kat HSI, harus follow waktu melawat. Lebih sikit je dari waktu melawat, mak guard akan round dan halau kita keluar.


Mmmm...tertanya-tanya macamana keadaan suami sekarang ni..

1 comment:

Rai Ourkizuna said...

kenapa operate uni? semoga husband cepat sembuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *