I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, November 14, 2013

Kenapa Uni Tak Reply Komen? (Part 1 of 2)

Hari ni cek emel, ada sorang silent reader blog saya ni tanya :


"Uni, saya tengok kat entry-entry Uni ada orang tinggalkan komen. Ada juga orang yang bertanya soalan. Tapi saya perasan yang Uni tak reply pun komen-komen / soalan mereka tu. Kenapa ye?"


Pergh!!!! Terbaik punya soalan! I likeee!


T______T


Ok. ok. ok.


Errr.... apa nak jawab yek??


Jap ye, saya nak karang jawapan. Tunggu Part 2 of 2 ye!


p/s : Ini adalah entry yang ke-300.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *