I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, November 13, 2013

Kenapa Entry Tiada Gambar?

Kalau korang perasan, sejak akhir-akhir ni entry saya penuh dengan ayat-ayat sahaja. Langsung takde gambar.


Actually, gambar memang banyak, penuh kat handphone dan external hard disk ni. Cuma saya belum sempat nak edit dan letak watermark satu persatu.


Apapun, untuk setiap entry yang sudah dipublish, saya akan update lagi dengan memasukkan gambar. Baru best dan seronok korang membacanya kan kan kan.


So stay tuned!! Bagi yang baru pertama kali singgah ke blog saya, terima kasih kerana berkunjung. Sila tinggalkan komen untuk kunjungan balas dan kalau sudi jemputlah follow blog saya ya! :)

7 comments:

Mar Mansor said...

leh tgk gambar..

Rinah said...

ok juga. masih boleh faham. kadang entry penuh gambar pun boleh memeningkan. hehe

Rai Ourkizuna said...

aku pulak mmg tak rajin nak letak watermark.. harap takde yang rajin copy pulak..hehehe..

Uni Aqilah said...

ok :)

Uni Aqilah said...

tq. mungkin tak penuh gambar kot. cukupla sekeping dua.

Uni Aqilah said...

harap harap begitulah

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..

visit2 sini dan follow blog nie.. xper pasal entry xder gambar.. slow2 edit k... moga sukses berblog k.

mselim3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *