I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, November 29, 2013

Kalau-kalau

Pernah tak korang terfikir, kalau-kalau rakan sekerja korang tau yang korang ada blog? (Ataupun diorang memang dah tau?)


Korang kisah ke? Atau tak kisah ke? Atau macamana?


Sila tinggalkan komen ye. Serius saya betul-betul nak tahu apa pandangan korang tentang hal ni.


p/s : Tak tau nak letak tajuk apa. Sebab tu entry ni bertajuk "Kalau-kalau".

12 comments:

Mar Mansor said...

ada y tahu, ada y tak tahu..ada y tahu cam perli2 pulak..ada msa ye update2..
tp diorg update fb,istagram bagai tu..sy xde kisah pon..do i care?hik2..
saya lg suka diorg tau saya ada blog..

Rai Ourkizuna said...

husband aku tolong aku update blog.. family aku tau jugak kot sbb aku mmg share link kat fb..

awanungu said...

kawan-kawan office memang tahu saya ada blog. n saya tak kisah sebab saya memang suruh diorg baca blog saya hihhihihi. Selagi kita tak tulis perkara2 yang tak baik tentang kawan2 kita oklah kot.

Rinah said...

colleague tak tahu. tapi anak colleague tahu. tak pasti plak kalau dia bagitahu. haha

Uni Aqilah said...

terbaiklah jawapan ni. i like!

Uni Aqilah said...

oh ni kira 2 penulis dalam satu blog lah ye.

Uni Aqilah said...

Ye. sebab tu kene tapis apa yang nak ditulis, walaupun kadang2 tetap rasa nak tulis jugak. hahaha..

Uni Aqilah said...

diam2 je kan lebih baik. hehehe..

JunAina said...

Akak tak kisah sangat tapi tak adalah sampai nak war2kan bagitau dia org akak ada blog. Family pulak ada yg tahu ada yg tak tahu, suami tak pernah peduli semua tu....ahahaa...

Uni Aqilah said...

Thanks atas pendapat akak. :)

Kesuma Angsana said...

Ada KA kisah hehehe... selamat berblogging & KA dah follow sini juga ye

Uni Aqilah said...

Thanks KA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *