I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, November 27, 2013

Berapa CPUV Setakat Ini? (Part 2)

Agak lama jugalah saya tak dapat CPUV yang 'kencang' daripada Nuffnang. Mungkin sebab saya jarang update blog agaknya. Takpelah, rezeki orang lain buat masa ni. In Shaa Allah lain kali ada pulak rezeki untuk saya kan?


Klik SINI kalau nak tengok CPUV yang saya dapat daripada bulan January hingga August 2013.


Sekarang saya nak update status jumlah CPUV yang saya dah terima setakat ini untuk blog My Story, My Life.


Terima kasih Nuffnang!!! :)


September 2013
#22 - Olay JAS Bundle
#23 - Digi Prepaid Project Zoom


October 2013
#24 - Thor 2 GSC Partnership
#25 - Xaxis - #0150


November 2013
#26 - International Autoparts
#27 - Mah Sing Southville Discovery Extravaganza




Moga-moga bulan December nanti, makin banyak CPUV berderet untuk blog kesayangan saya ni. Aminn!!

4 comments:

Rai Ourkizuna said...

banyak tu uni.. aku takde la dapat tetiap bulan..

Ayu Zan said...

tahniah akak. :)

Uni Aqilah said...

Alhamdulillah. Rezeki anak-anak. :)

Uni Aqilah said...

tq ayu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *