I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, October 29, 2013

Segmen Pencarian Bloglist November by Kinah




Assalamualaikum Kinah. 

Hai, saya Uni, berminat nak join segmen Kinah kali ini.

Ni kali kedua rasanya nak join-join contest / segmen / giveaway ni.

Harap-harap ada rezeki saya kali ini. Hehehe...


Oh ye, pada rakan-rakan yang lain, jom ramai-ramai kita join segmen ini ye. 

Tarikh tutup pada 30 Oktober 2013 (Rabu).

Sama-sama kita support rakan blogger!

^_^

7 comments:

Kin Naz said...

good luck, senarai dah di update, bolehla buat sesi BW
http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

Kin Naz said...

ooo bw tu singkatan kepada blogwalking. apa salahnya blogwalking menambahkan kenalan sesama blogger, x nak bw pun tak pe :)

Norhasniza Khalid said...

gud luck kak.. :)

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

good luck...

Marou Apple Hijau said...

BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

Anne Nurain said...

gud luck!
singgah & follow dr segmen yg sama.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *