I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, October 17, 2013

Mood Nak Pergi Holiday

Dah nak masuk akhir tahun ni, saya rasa sangat nak pergi bercuti. Tapi takdelah sampai pegi oversea, cukupla kalau pegi bercuti kat dalam negara sahaja.


Tapi bile cakap kat suami, katanya takde plan nak gi bercuti hingga akhir tahun ni. Cuti tahunan masing-masing pun dah nak abis, pun takde set aside bajet nak gi bercuti akhir tahun. So redha jelah. ^_^


Selalunye, kami pergi bercuti 2 kali setahun, means 1 kali dalam 6 bulan yang pertama dan 1 kali dalam 6 bulan yang kedua. Yang dalam 6 bulan pertama tu, selalunya pergi cuti untuk celebrate wedding anniversary. Yang dalam 6 bulan kedua pulak tak kisahlah bila-bila, asalkan bukan masa cuti sekolah.


Tapi suami dah bagi hint nak pergi bercuti awal tahun depan. Saya punyelah happy, terus fikir nak pegi bercuti kat mane yek? ;P


Dear friends, boleh tak korang suggest tempat ape yg best utk kitorang anak beranak pergi bercuti tahun depan? ;) ;) ;) ;)


2 comments:

Ayu Zan said...

kalau ada budget,,akak bawak anak2 g legoland la.. 21 oct ni kan taman tema dia bukak. tp ayu sendiri x gi. sbb mahal. hihihi..

Uni_Aqilah said...

Oh yeke? Kak Uni ketinggalan keretapi lah pulak. Langsung tak tahu menahu. Hehehe.. Anyway thanks Ayu, pasni harus terjah website Legoland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *