I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, October 23, 2013

Kami Bermalam Di HSI

Sekarang ini saya berada di Wad Kanak-kanak 8d di Hospital Sultan Ismail (HSI) kerana anak saya Aimi ditahan di wad, kerana suspect denggi.


Mulanya pagi ni suhu badan Aimi 38.5 degree celcius. Tanpa berlengah saya dan suami bawa Aimi ke HSI dan ujian darah dilakukan.


Bacaan platlet adalah rendah iaitu 62 (normal adalah 150-400) dan doktor suspect Aimi demam denggi.




p/s : Saya update blog guna handphone. So tak pasti layout entry ni ok atau tak.

5 comments:

Mar Mansor said...

semoga aimi cepat sembuh

Rai Ourkizuna said...

kesian aimi..semoga cepat sembuh ya.. cuba buatkan sup ketam.. atau pun bagi minum jus apple..

Norhasniza Khalid said...

oh!.. kesiannya... semoga cepat sembuh ye....

ANIS EES said...

Semoga aimi cepat sembuh....huhu sy pernh kena denggi...bnykkn minum 100plus, sup ketam n air...in sha Allah cpt smbuh...

nur farahain said...

Hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
BLOG AIN DISINI
follow jugak, NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *