I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, September 10, 2013

Follow Blog Orang Yang Follow Blog Kita

Nak tanya korang semua. Bila orang lain follow blog korang, korang follow semula tak blog orang tu?


Orang lain tu kita bagi contoh nama Ida ye.


Situasinya macam ni. Korang bangun pagi, sign in kat dashboard, tengok eh ada follower baru lah. Nama dia Ida. Apa yang korang buat?


A)  Korang bukak blog dia. Baca serba sedikit apa yang patut. Tinggalkan komen sekiranya perlu. Kalau tak perlu, terus tutup blog dia. Korang tak follow blog dia.


B) Korang bukak blog dia. Baca serba sedikit apa yang patut. Tinggalkan komen sekiranya perlu. Kalau tak perlu tinggalkan komen, just klik follow dia sebab dia dah follow blog korang.


C) Korang bukak blog dia. Baca serba sedikit apa yang patut. Korang tak tinggalkan komen tapi korang follow blog dia sebab blog dia best dan menarik.


D) Korang tak buka pun blog dia sebab dia tak tinggalkan komen suruh follow blog dia.


Sila pilih korang ni kategori A / B / C / D.


Kalau ada pilihan lain E, F, G dan seterusnya, sila bagitau jugak ye.

4 comments:

Mar Mansor said...

B & C

Rinah said...

pilihan saya B dan C.

Ayu Zan said...

kalau ayu, ayu bukak blog dia.. biasanya memang akan follow sebagai tanda penghargaan. tapi, belum tentu ayu "follow" betul2 entry dia. kalau ayu betul2 suka, ayu akan follow entri, komen dan hari2 tgok post terbaru.

jawapan b &c

mawar berduri said...

B & C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *