I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, September 17, 2013

Dapat 1 Peket BB Plus Collagen

Petang tadi saya dapat 1 peket BB Plus Collagen. Sori, tak sempat nak snap gambar, bateri fon dah abis. Kalau nak tengok gambarnya, tolong google ye. ^_^


Yang bagi ni kawan saya. Katanya cuba dulu dan rasa sedap tak. Almaklumlah, bila umur dah mencecah 3 series ni, haruslah meningkatkan lagi penjagaan kesihatan dan kecantikan. Betul tak?


Katanya, bf mom pun boleh minum BB Plus Collagen ni. Betul ke? Ada tak kawan-kawan yang bf dan pada masa yang sama minum collagen brand ni?

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *