I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, September 19, 2013

Besday Month Giveaway




Hari ni join satu giveaway, namanya Besday Month Giveaway anjuran blog Mazatul Azura.


Rupanya birthday blogger akak Mazatul sama bulan dengan 2 orang anaknya lagi, dan sama bulan jugak dengan saya. Hehehe. I love September!


Antara 3 option yang diberikan, saya berpendapat blog akak Mazatul ni Biasa Jer. Jangan marah ye kak, kata suruh JUJUR kan. Hehehe... Saya rasa Biase jer sebab akak guna template background tu yang Blogger punya, kalau akak guna background sendiri, rasanya lebih menarik sebab tak sama dengan blog blogger yang lain. Identiti sendiri gitu kan. :)


Giveaway ni bermula pada 11-23 September 2013. So ade masa lagi nak join. Kalau nak join, klik banner kat atas tu ye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *